Springkasteel Huren Regio Mol

Published May 25, 21
6 min read

Springkasteel Nodig Voor Je Feest? Huur Springkastelen

Join & Jump

Grasheuvel 1, 2450 Meerhout, België
+32496718013
Springkastelen join & jump

De Piratenboot is vormgegeven in opvallende kleuren en een leuk Piratenthema. Prijs: €100/dag* (*) Voor het leveren van deze artikelen wordt een kleine vergoeding gevraagd. Naam: Lian Afmetingen Lengte 5m Breedte: 5,5m Hoogte: 3,5m Opmerkingen: Het springkasteel Lian is een mooi springkasteel met hindernissen en een fijne schuif af. Prijs: €80/dag* (*) Voor het leveren van deze artikelen wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Springkasteel UnicornDino Party

Prijs: €80/dag* (*) Voor het leveren van deze artikelen wordt een kleine vergoeding gevraagd. Naam: Stormbaan C Afmetingen Lengte 18m Breedte: 4m Hoogte: 5m Opmerkingen: Een heuse stormbaan voor de durvers. Prijs: €220/dag* (*) Voor het leveren van deze artikelen wordt een kleine vergoeding gevraagd. Naam: Mini Multiplay Krokodil Afmetingen Lengte 8m Breedte: 3,5m Hoogte: 3,5m Opmerkingen: De mini multiplay krokodil is een kleine stormbaan met dubbel parcours.

Springkasteel Huren Met Topservice

Piraten PartySpringkasteel Huren - Vergelijk 9 Verhuurbedrijven

Prijs: €100/dag* (*) Voor het leveren van deze artikelen wordt een kleine vergoeding gevraagd. Naam: Clown / Ballenbad Afmetingen Lengte 5m Breedte: 4m Hoogte: 1m hoog binnen in het springkasteel Opmerkingen: Dit is een zeer kindvriendelijk springkasteel, geschikt voor peuters en kleuters Dit springkasteel kan ook gehuurd worden zonder ballen.

Naam: Octopus Afmetingen: Lengte 8m Breedte: 4m Hoogte: 3m Opmerkingen: Kapitein Octopus is een kleine stormbaan. Deze is voorzien van mooie hindernissen en een schuif af, dit allemaal in 3D sea world thema. Prijs: €100/dag* (*) Voor het leveren van deze artikelen wordt een kleine vergoeding gevraagd. Naam: Piraten Run Afmetingen Lengte: 15m Breedte: 4m Hoogte: 6m Opmerkingen: Prijs: €195/dag* (*) Voor het leveren van deze artikelen wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Goedkoop Springkasteel Huren Voor Uw Feestje

Gent - Deze zomer verandert de ijspiste Kristallijn in een springkastelenkamp voor kinderen. Ook volwassenen zullen zich er ’s avonds en in het weekend naar hartenlust kunnen uitleven. Kinderen die geboren zijn tussen 2009 en 2018 kunnen zich inschrijven voor het nieuwe zomerconcept ‘Bubble Bounce Camps’ in de Kristallijn. Omdat er deze winter door corona geen ijs in de ijsbaan lag, wordt de ruimte komende zomer gevuld met springkastelen.Van 5 juli tot en met 27 augustus maakt Captain Sport van de lege piste een springkastelendorp van maar liefst 1800 vierkante meter groot - dino party. Voor 30 euro per dag krijgen kinderen de helft van de dag binnen en de andere helft buiten een aanbod van sport en spel door animatoren (Springkasteel dino).

Red Devil's

V-Formation zal bubble bounces organiseren voor vriendengroepen. Bovendien keert ook zomerbar Gazon terug. Info: Kristallijn, Warmoezeniersweg 20, captainsport. beInschrijven kan hier .

We hebben springkastelen met dak, zodat de kinderen beschermd zijn tegen de felle zon. Lekker naar beneden roetsjen kan met een springkasteel met glijbaan. We hebben ze met enkele glijbaan, maar ook met een dubbele glijbaan. Zo hoeft er niemand lang te wachten. Tenslotte zijn er nog onze supergrote multiplay-kastelen.

Springkastelen Verhuur - Bespaar En Koop Een Springkasteel

Ze zijn voorzien van 1 of 2 glijbanen, een extra spannend springkussen of zelfs een plonsbad voor warme, zomerse dagen..

Vragen bij het huren van een springkasteel of tent . Annuleren bij slecht weer ? Bij Belair-fun is het steeds mogelijk 12 uur voor afgesproken tijdstip van levering van onze springkastelen telefonisch te annuleren. Anderzijds is het wel zo dat in ons gamma springkastelen beschikbaar zijn met regenzeil! Twijfels over het weer? Aarzel niet om ons te contacteren , aangezien wij ook actief zijn in ballonvaarten zijn wij dagelijks professioneel met het weer bezig.

Jumpies

Enkel raden wij sterk aan om tijdens onweer toch de kastelen uit te schakelen . Is een springkasteel veilig ? Al onze springkastelen voldoen aan de Europese normen kwa veiligheid en zijn dan ook gekeurd bij keuringsorganisatie Vinçotte! Bij normaal gebruik zijn deze springkastelen dus heel veilig, natuurlijk vragen wij onze huurders alert te blijven op gevaarlijke situaties die kunnen ontstaan wanneer kinderen scherpe of gevaarlijke onderdelen meenemen in het springkasteel! Ook bij het plaatsen van de kastelen voorzien wij verankeringen zodanig deze niet kunnen verplaatst worden.

max. aantal kinderen, correcte installatie, enz.). Ongewone speelschade (bv. gebruik door 10 volwassenen i. p.v. 12 kinderen) en ongevallen tijdens het spel zelf zijn ten laste van de huurder. Ook eventuele beschadiging aan de onderkant wegens een slechte ondergrond en schade door scherpe voorwerpen vallen ten laste van de huurder.

Springkasteel Seaworld

Bij ernstige ongevallen kan je een beroep doen op jouw familiale polis, op voorwaarde dat je geen toegangsgeld vroeg. springkastelen. Als je zo’n familiale polis nog niet hebt is het huren van een springkasteel misschien een extra motivatie om zo’n polis af te sluiten. Vraag raad aan jouw verzekeringsmakelaar. Als je een groot feest organiseert voor scouts, chiro, sportvereniging of dgl.

Kijk voor alle zekerheid toch eens na of het gebruik van een springkasteel (al dan niet mits betaling) niet bij de beperkingen staat. Tot welke leeftijd is een springkasteel toegankelijk ? De maximumleeftijd dat wij aanbevelen voor het gebruik van springkastelen is 15 jaar . Deze leeftijd hanteren wij om geen onnodige schade te veroorzaken tijdens het gebruik van onze springkastelen. Springkasteel piraten.

Verhuur Springkastelen Huur Feestmateriaal

Verboden te eten in het springkasteel. Verboden scherpe voorwerpen te gebruiken binnenin het springkasteel . Laat het springkasteel neer bij kans op onweer (red devil's) - mini springkasteel. gebruikers zijn niet toegelaten om op het kasteel of regenzeil te klimmen wanneer het risico loopt uit het kastelen te vallen of het regenzeil te beschadigen.

Maak het feestje extra leuk voor de kinderen en huur een springkasteel. Met z’n leuke prints en glijbaantje zal het zowel de jongere als oudere kinderen kunnen bekoren (Springkasteel Unicorn). piraten party. Ideaal voor verjaardags- en communiefeestjes! Wij bieden het springkasteel in 2 afmetingen aan, zodat er goed kan afgestemd worden op het aantal kinderen en/of de beschikbare ruimte.

Springkasteel Unicorn

De wanden zijn hoog genoeg, zodat er minder valgevaar is voor de jongste gasten. Ook bij regenweer kunnen de springkastelen gewoon gebruikt worden. Een topzeil beschermt de springers voor de regen. Onze medewerkers houden het weerbericht goed in de gaten en geven de nodige adviezen. Bij zeer slechte weersomstandigheden, kan er gratis geannuleerd worden.

De Grootste Collectie SpringkastelenSpringkasteel Huren? Ruime Keuze Aan Springkastelen

Ze worden ook met regelmaat gecontroleerd (Springkasteel Seaworld). Zo kunnen we garant staan voor een nette attractie. Onze springkastelen zijn van Belgische makelij, 100% gekeurd en dus volledig in orde met de Europese kwaliteitsnormen. Per bijkomende dag wordt er €50 extra aangerekend. Huren voor een langere periode kan ook. De prijzen zijn in dat geval op aanvraag.

Eventplanning & Attractieverhuur

Om meer van onze verhuurmaterialen te ontdekken, klik hier. Heb je al gedacht aan: Moet dit aan huis gebracht worden? Controleer hier wat de transportkosten bedragen voor je woonplaats. Liever een pakketje huren voor jouw verjaardags-, lente- of communiefeest? Ondek de Partyboxpakketten: - meisjes springkasteel.

Een op uw feest met dak. Dit is 3x3m dus niet al te groot. Kan makkelijk geplaatst worden in vele tuinen en is ideaal voor een kleine groep kinderen. Het springkasteel is overdekt wat een leuke sfeer creëert voor de kinderen. Een aantal van onze types springkastelen : springkasteel klein 3x3m, springkasteel ballon met dak, springkasteel in diverse kleuren, springkasteel piraat, … .

Meisjes Springkasteel

EEN SPRINGKASTEEL... VOOR ELKE GELEGENHEID! Springkasteel huren tegen lage prijzen, met een hoogstaande en kwalitatieve service? Daarvoor moet je bij SPRINGKASTELEN ELLEN zijn! Een springkasteel... dat is PURE FUN, zeker voor de kids! Geschikt voor verjaardags-, communie-, lente-, buurt- of eender welke andere feestgelegenheid. Sinds kort zijn wij ook actief in LEUVEN!.

More from Alles over je baby

Navigation

Home

Latest Posts

7 Leuke Kinderwinkels

Published Jan 13, 22
6 min read

De Online Speelgoedwinkel Van Nederland

Published Jan 09, 22
6 min read

Houten Speelgoed Online Kopen

Published Jan 04, 22
6 min read